Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Repülés

 

 

Repülés 1168792861


 

 

Hogyan lehetséges az, hogy a sárkány repülni tudjon? Elmagyarázom ebben a menüpontban, sőt, ha van egy sárkányod, akkor elolvashatod, hogyan rakd fel a nyerget és a hevedert hátára, anélkül, hogy bántana, hogyan repüljetek együtt. Csak olvass!

 

 

 

 

 

A sárkányok meglovaglása

 

 

 

 

 

Ha van sárkányod és elérte az ötéves kort, akkor már tud repülni. Akkor pont jó lesz rá egy átlagos felnőtt ló nyerge. Vedd meg a nyerget és nyugtasd meg a sárkányt. Próbáld felrakni rá a nyerget. Ha nem engedi, adjál neki húst, és úgy rakd fel. Minden nap csináld meg ezt vele legalább háromszor, így hozzá fog szokni, ha felrakod rá a nyerget, akkor jutalmat kap. Ezek után hagyd rajta sokáig a nyerget, mígnem repülni fog. Nézd, hogyan repül vele. Ha nehéz vagy szoros neki, vegyél újat, vagy lazítsd meg a szíjakat. Ha már hozzászokott a nyereggel való repüléshez, egyszer új rá a hátára. Ha nem engedi, adjál neki húst és úgy ülj rá. Szintén csináld meg vele ezt egy nap legalább háromszor pár héten keresztül. Majd egyszer ketten emelkedtek levegőbe.

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan képes repülni?

 

 

 

 

 

 

Mint már azt néhány menüpontban említettem, az üreges, de erős csont is segíti a sárkányt, ám cseppet sem ez az első ok. A csontot, ami tartja a szárny vázát nem tartja annyira sok porc és szalag, mint a többi végtagját, így könnyebben forgatja a szárnyát. Izmok húzódnak válla körül, amik lehetővé teszik, hogy gyorsabban haladjon.