Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sárkányvarázslat - varázsigék

 

Azok szavak, amelyek ezen az oldalon állnak, olyan hatásosak, hogy kénytelenek voltunk a tüköríráshoz folyamodni, nehogy illetéktelenek használni tudják. Tarts melléjük tükröt, és felfedik titkukat. Az utolsót kivéve mindegyiket ugyanúgy kell elmondani: külön-külön, amikor piros hó esik, és fontos, hogy a sárkánytudósnál legyen valami a megidézni kívánt sárkánytól, például egy darab levedlett bőr.

 

 

 

Ez a négy szó arra szolgál (sorrendben), hogy a sárkányt átmenetileg macskává változtassuk; hogy átmenetileg elkábítsuk; hogy rávegyük, hogy hordja egy helyre az összes kincsét; valamint hogy rávegyük, hogy a hátán vigyen el minket egyik helyről a másikra. Természetesen egyik varázsigét sem szabad használni.

 

 

 

Francis Bacon rejtélyének megfejtése

 

Ehhez a varázslathoz valahogyan rá kell venni a sárkányt, hogy mondja ki ezt a szót:

 

 

 

Ha sikerül, akkor megkérheted a sárkányt, hogy magyarázzon el neked mindent, amit tud, és ő készségesen megteszi.

 

 

 

Dr. Dee tükörvarázslata

 

Ehhez a varázslathoz a szavakat elég egyszerűen felolvasni. nehézsége abban rejlik, hogy úgy kell elhelyezni a tükröt, hogy mindkét versszak egyszerre legyen látható a megfelelő irányban. Ha ez sikerült, akkor lehet felolvasni a varázsigét.

 

Ha a tükörben megjelenik az, mit egyébként tilos látni,

 

Odasiet Orthrax, s a fekete jövőt kezdhetsz várni.

 

Üvölt és tajtékzik, tajtékzik és üvölt, irdatlan szájából tűz csap ki,

 

 s így szól: Fí! Fí! Hogy az én nevem Orthrax, ki meri tagadni?

 

 

 

Hong Vej átváltoztató varázsigéje

 

E rendkívül hatásos varázsigéje használatával felvehetjük egy idős és rendkívül bölcs, közepes nagyságú lung sárkány alakját. A varázslathoz keverjünk össze öt uncia sárkányport baziliszkuszvérrel, majd mantraként ismételgessük az alábbi szavakat.

 

 

A varázslat három napig tart. A varázsige fordítása nagyjából az, hogy Ne vesd meg a kígyót, amiért nincs szarva. Így kezdődik egy ismert közmondás, amelynek folytatása az, hogy Mert ki tudja, egy nap talán sárkány lesz belőle! Ez a varázsige a kitűnő Hong Vej Sárkányszutrájában, annak is második részében található.