Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sárkányos könyvek

Sárkánytan-sorozat

 


Sárkánytan: nagy sárkányos könyv

A Sárkánytan: nagy sárkányos könyv elengethetetlen kelléke a sárkányokról tanulni akarónak. Rengeteg kép, izgalmas leírás vezeti be az Olvasót a sárkányok világába, melyben megfoghatjuk e csodás lények pikkelyét is, vagy megnézhetjük, milyen egy sárkánytojás belseje...

Méret: 270 x 320 mm
Terjedelem: 36 oldal
Kötés: Keménytáblás kivitel
Ára: 3.999 Ft

Sárkánytan mindenkinek: a sárkányológia kis könyve

A Sárkánytan: nagy sárkányos könyv méltó folytatása, mely még bővebben bemuataja a sárkányok világát. Megismerhetünk eddig ismeretlen fajokat, újabb rébuszokat tanulhatunk, és kifejleszthetjük saját titkosírásunkat. A kötet emelett bevezet minket a sárkányok védelméért folytatott, szinte reménytelen harcba is...

Méret: 200 x 220 mm
Terjedelem: 80 oldal
Kötés: Keménytáblás kivitel különleges aranyszínű borítással
Ára: 2.799 Ft
9-99 éveseknek

Sárkányfogás- és idomítás - Sárkánytan különkiadás

Ha már az előző kötet elolvasása után tudjuk az elméletet, jöhet a gyakorlat! Ez a lebilincselő olvasmány megtanítja nekünk a különböző nemű, fajú, és korú sárkány felkutatásának számtalan módját, és azt is megtudhatjuk, hogyan vezessük pórázon kedvencünket. Ha pedig az olvasás közben kedvet kaptál egy sárkány birtoklásához, összerakhatsz magadnak egy 55 centiméteres szárnyfesztávolságú makettet!

Méret: A/4
Terjedelem: 24 oldal
Keménytáblás kivitel
Ára: 3499 Ft
9-99 éveseknek

Sárkánytan - Sárkánytudósok kézikönyve terepmunkához

A kötetettel végre véget ér a sárkányológia bemutatása. A könyv a 12 összerakható sárkánymodell és a rengeteg terepmunkához szóló leírás mellett megismerhetet a sárkányok evolúciójával, kihalt fajaival, különös szokásaival. Csak egy személyes vélemény: nekem ez tetszett legjobban a magyarul megjelent Sárkánytan-könyvek közül.

Méret: 255 x 270 mm
Terjedelem: 24 oldal
Keménytáblás kivitel
Ára: 4999 Ft

Az alábbi kötetek nem jelentek magyarul, így címük eredeti nyelvükön van közölve:

Beginner's Guide

A Beginner's Guide (magyarul körülbelül "Kezdők kézikönyve") egy minisorozat, mely a sárkányok természetével, fejlődésével foglalkozik. Összesen két kötete jelent meg, ezek a következők:

Bringing Up Baby Dragons: ebben a kötetben Ernest Drake sárkánytudós választ ad a sárkánytanoncoknak a kissárkányok nevelésével, fegyelmezésével, etetésével kapcsolatban. Hasznos tippek és gyönöyrű képek emelik a könyv színvonalát.

Méret: 120 x 180 mm
Terjedelem: 40 oldal
Keménytáblás kivitel
Ár: 5,99 fontTracking and Taming Dragons: a könyv a sárkányokkal való barátkozás, ismerkedés rejtelmeibe vezet. Megtudhatjuk, hogy a különböző fajoknak hogyan kell kedveskedni, és hogy mit tegyünk, ha egy legyengült példánít találunk az udvarunkban.

Méret: 120 x 180 mm
Terjedelem: 40 oldal
Keménytáblás kivitel
Ár: 5,99 font

Pocket Adventures 

A könyvsorozat egy-egy történetet mesél el, melynek cselekményét akár te magad választhatod meg! A különböző illusztrációk mellett lehetőségünk nyílik arra is, hogy megváltoztassuk a sárkányok sorsát.

The Iceland Wyrm: a könyvben egy izlandi jégsárkánynak kell megváltoztatni a sorsát (szerencsétlen állat ugyanis a sárkányölők markába került).

Méret: 100 x 100 mm
Terjedelem: 40 oldal
Keménytáblás kivitel
Ár: 4,99 fontThe Dragon Star: ebben a kötetben a sárkányölők kezébe kerül a Sárkánycsillag, egy legendás erőkkel bírő kő. Lehetőségünk nyílik "visszaforgatni az idő kerekét" és a gonoszok előtt megszerezni a drágakövet.

Méret: 100 x 100 mm
Terjedelem: 40 oldal
Keménytáblás kivitel
Ár: 4,99 fontThe Dragon Dance: a könyvben meg kell mentenünk a pusztulásra ítélt erszényes sárkányok életét.

Méret: 100 x 100 mm
Terjedelem: 40 oldal
Keménytáblás kivitel
Ár: 4,99 fontThe Winged Serpent: a dzsungel békéjét gonosz emberek zavarják meg, akik elpusztítják a sárkányok természetes élőhelyét. Neked ezt kell megakadályoznod.

Méret: 100 x 100 mm
Terjedelem: 40 oldal
Keménytáblás kivitel
Ár: 4,99 font


 

A Dragonologist Writing KitEz az inkább kisebb gyereknek szóló könyv titkos üzeneteket, izgalmas fejtörőket és játékokat kínál, miközben bevezet a sárkányok rejtélyes világába.

Méret: 238 x 305 mm
Terjedelem: tulajdonképpen nincs, a könyv igazából egy széthajtható játék, hasonló a társasjátékokhoz
Keménytáblás kivitel
Ár: 6,99 font

Dr. Drake's Collector's Library

Igazából a Sárkánytan és a Szörnytan közös kiadása egy színes díszdobozban.

Méret: 265 x 320 mm
Terjedelem: két darab 32 oldalas könyv
Keménytáblás kivitel
Ár: 29,99 font

The Frost Dragon Model Pack

A jégsárkány életmódját, viselkedését bemutató könyv, melyben lehetőségünk nyílik követni e csodás lényeket a Déi-sarktól az Északi-sarkig. Ezek mellett apró makettek emelik a kötet színvonalát.

Méret: 261 x 307 mm
Terjedelem: 24 oldal
Keménytáblás kivitel
Ár: 9,99 font

Drake's Comprehensive Compendium of
Dragonology

Szerény véleményem szerint a valaha megjelent legjobb sárkányos könyv, hiszen a fent említett kötetek összes írását tartalmazza. Rengeteg szép illusztráció, hosszú fajleírások, a sárkánynevelés részletes leírása, a sárkányok minden egyes tulajdonáságának felsorolása rengeteg szöveggel bővítve (pl. látósugaruk, tojások, fiókák viselkedése, szárnyak mérete, alakja, felépítése, stb.) jellemzi ezt a könyvet, mely 2009. szeptemberében jelent meg angolul először.

Méret: 235 x 265
Terjedelem: 192 oldal
Keménytáblás kivitel
Ár: 14,99 font